Scoala particulara Castelul Piratilor
Scoala Particulara Castelul Piratilor | X-TREME PROMOTION


          Scoala Castelul Piratilor autorizata M.E.C.T.S isi propune sa devina una din şcolile de prestigiu din municipiul Pitesti, apreciată de către elevi, părinţi şi comunitatea locală pentru eficienţa activităţii instructiv-educative, asigurarea condiţiilor materiale necesare unui învăţământ de calitate, pentru  rezultate deosebite în activitatea de performanţă şi pentru ancorarea şcolii în comunitatea locală şi europeană.
          Cotata de ARACIP drept una dintre cele mai complexe unitati de invatamant din punctual de vedere al dotarilor, calitatii educatiei si al pregatirii cadrelor didactice, Scoala Castelul Piratilor , este o şcoală modernă, care doreşte să-şi alinieze standardele educationale la patternul european.
          Scoala Castelul Piratilor le ofera copiilor dumneavoastra  toate conditiile sa invete temeinic si sa-si dezvolte abilitati si atitudini ce ii vor ajuta sa-si formeze un viitor stralucit  ca adult, intr-o societate democratica. Prin activitatea desfasurata Scoala Castelul Piratilor pune accentul pe individualitate si abilitatea fiecarui elev de a actiona independent, de a se simti autonom si competent si de a obtine performante.


De ce sa alegi Scoala Castelul Piratilor?

SPATII SCOLARE:

* Sali de clasa spatioase, dotate cu mobilier ergonomic,conform standardelor europene care se pliaza pe nevoile copiilor si particularitatile de varsta ale acestora;
* Grupuri sanitate pentru fiecare sala de clasa;
* Sala de sport
* Laborator de informatica
* Cabinet medical
* Cabinet de consiliere psihologica
* Biblioteca
* Bucatarie proprie
* Sala de mese separata de salile de clasa
* Sala de recreere si odihna
* Teren de sport

powered by X-TREME PROMOTION Join us on Facebook
Join me on Facebook